Hvem står bag Gekko-tysk?
Læs her om forfatterne bag Gekko.

Jacob Chammon
Jacob Chammon er uddannet lærer og arbejder som skoleleder på Deutsch-Skandinavische Gemeinschaftsschule i Berlin.
Jacob har undervist tysk fra 6. - 10. klasse i Danmark og er derudover en flittig kursus- og oplægsholder for sproglærere i Danmark og Tyskland.
Jacob har skrevet flere lærebøger og er også forfatter på forløb til Gekko. Ab in den skiurlaub til mellemtrinnet og Mein Kiez og Ein großes Talent til udskoling. Jacob har desuden været redaktør samt forfatter til opgaver til PS Praktisk Sprog.


Hanne Knoth Sørensen
Hanne Knoth Sørensen studerer til daglig en kandidatgrad i læring og it på IT-Universitet.
Hanne er uddannet folkeskolelærer og har tidligere undervist i folkeskolen på både mellemtrin og udskoling, og har også undervisningserfaring fra Berlin, hvor hun har taget en del af sin læreruddannelse.
Hanne har udviklet undervisningsmateriale til tyskfaget til PS Praktisk Sprog til alle klassetrin. Til Gekko har hun udviklet forløbet Geburtstag til begynderundervisningen.


Lisbet Svanøe
Lisbet Svanøe er kandidatstuderende i pædagogisk filosofi på DPU.
Lisbet er uddannet folkeskolelærer fra Blaagaard Seminarium og har erfaring med bl.a. tyskundervisning i udskolingen og på mellemtrin fra flere forskellige skoler i Københavns Kommune.
Lisbet er forfatter til forløbene Spaß am Strand og Der Große Wurf til Gekko mellemtrinnet og Hundefutter og Müll oder Mahlzeit til Gekko udskoling. Lisbet har desuden i en årrække udarbejdet opgaver til tysk i PS Praktisk Sprog.


Lore Rørvig
Lore er født og opvokset i Hamburg, uddannet lærer med tysk, musik og billedkunst som linjefag og har efterfølgende læst tysk og dansk på Københavns Universitet. Lore har mere end 20 års undervisningserfaring som folkeskolelærer.
Derudover har hun i en årrække arbejdet som fagkonsulent i fremmedsprog i Undervisningsministeriet og Læringshuset i Lyngby Taarbæk. Lore har afholdt adskillige kurser for sproglærere.
Som lærerbogsforfatter har Lore bl.a. været en af kræfterne bag det tyske grundbogssystem Ach so! og medforfatter til Treffpunkt Berlin. Lore har til Gekko tysk forfattet forløbet Tierisch til udskolingen og læseforløbene Ein Kuscheltier, Feuerwerk og Feuer auf dem Zeltplatz til mellemtrinnet. Lore er desuden forfatter til opgaver til PS Praktisk Sprog.


Martje Moseler
Martje Moseler er født og opvokset i Tyskland. Hun er uddannet cand. mag. i Kultur- og Sprogmødestudier og Historie fra RUC, hvor hun har forsket i diskursteori og formidling. Martje har udgivet flere forløb til tyskundervisningen til både mellemtrin og udskoling, og hun har arbejdet som redaktør og sproglig konsulent for en række undervisningsforlag. Til Gekko har hun udviklet forløbene Das neue Outfit,Guck mal! og Sternzeichen.


Ulla Krogsgaard
Ulla Krogsgaard er opvokset i det tyske mindretal i Sønderjylland og arbejder som konsulent for fremmedsprog og internationalisering på CFU Sjælland.
Ulla har i næsten 30 år arbejdet som lærer i Kalundborg og undervist primært i tysk, engelsk og musik.
I 2014 afsluttede Ulla en Master i fremmedsprogspædagogik med speciale i tidlig sprogstart.
Ulla er forfatter til Hexenleben - et forløb til Gekko mellemtrin.


 
Vil du være forfatter?
Har du en idé til et forløb eller nogle emner i Wortschatz?
Er du god til at skrive på tysk og udarbejde forløb?
Så send dit forslag til redaktør for Gekko-tysk mellemtrin, Shân Mari Linnet Nissen - [email protected]


 
Har du kritik?
Er der dele af Gekko-tysk mellemtrin, som du synes fungerer rigtigt godt - eller som du slet ikke synes fungerer? Send gerne seriøs kritik til redaktør for Gekko-tysk mellemtrin, Shân Mari Linnet Nissen - [email protected]

Oplys navn, skole og hvilke klassetrin du underviser på med Gekko-tysk. Hvis der er noget, du synes, vi bør ændre, er det vigtigt, at du begrunder, hvad der er årsagen til din kritik.